Nyheter

Nytt avsked...

2021-03-01

Underbart vårväder, solen skiner och hästarna står och päser i solen och fåglarna har börjat samla bovirke inför säsongen. I lördags var det dags igen att ta avsked från en av våra uppfödningar, det var Orkans tur att flytta till sitt nya hem. Han har varit så duktig vid avvänjningen att han kändes färdig för att stå på egna ben. Han flyttade till Göteborg och hans nya ägare Sandra hade hyrt en liten söt lastbil så att han skulle åka tryggt och bekvämt. Orkan har ju inte åkt transport tidigare så han behövde övertalas lite för att gå in, även om han inte var det minsta rädd för den. Men han vill gärna bestämma själv! Och tydligen behövde han även övertalas för att gå ur den när de kom fram.

Orkan- han ser väldigt nöjd ut med sig själv! Foto: Sandra Wester

Vi önskar er stort lycka till med Orkan och vi hoppas att ni skall bli nöjda med honom.

I söndags var vi och hälsade på Jösta en snabbis, samtidigt som jag saknar honom så ser jag ju att han har det jättebra hos Natalie och Dallas... det riktigt lyser i Jöstas ögon... han är nöjd! Dessutom tror jag Dallas har motionerat honom honom lite så att hans trivselmage har minskat lite... det gör Jösta gott! Jag behöver inte vara det minsta orolig för att Jösta inte trivs... det känns skönt i "mammahjärtat".

Dallas & Jösta     Foto: Natalie Carlsson

Hovslagaren var här förra veckan och denna gången skötte sig "småflickorna" Ottilia och Ohtella riktigt bra... de fick guldstjärna. Oden däremot som brukar sköta sig har kommit in i en mupp-period och vill gärna testa... om någon vecka ryker kulorna! Annars händer det inte så mycket, hästarna fäller så man ser ut som en hårboll när man borstat på dem.