Nyheter

Ett tag sedan sist...

2011-11-05

Nu var det ett tag sedan jag sist skrev något här... dels har jag inte hunnit sedan kan jag inte påstå att det händer speciellt mycket på stuteriet så här års.

Hästarna mår i alla fall bra och myser om kvällarna när man pyssar om dem. Klockan har ställts tillbaka till vintertid och det blir snabbt mörkt om kvällarna så man hinner inte aktivera dem så väldans mycket under veckorna.

Det passar nog "Mia" bra att vara dräktig för hon har ändrat sitt humör totalt. Från att ha varit stallets "vimsmajja" har hon blivit hur go som helst. Står och sover när man borstar på henne och vill stå och mysa länge om kvällarna. Sedan slipper jag gå i rask takt in/ut från hagen för nu lunkar hon på som de andra när man leder henne. Inte ens en reaktion när det står en "främmande" bil på gårdsplanen... förr så var "främmande" bilar jätteläskiga att gå förbi och passerades i showig trav på sidan med mig hängandes efter.

 

Mia i somras

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare och stort lycka till... till alla er som visare welsh på utställningen i Lerum idag.