Nyheter

Chippade...

2012-08-05

Sista semesterdagen... känns lite vemodigt... hade gärna varit ledig några veckor till. Konstigt, denna sommaren har jag varit lat och inte gjort supermycket varje dag... och känner mig sliten!!! Förra sommaren höll jag på och arbetade från morgon till kväll varje dag med att renovera huset... och då upplevde jag mig piggare! Konstigt... eller så är jag bara glömsk!!!!

I torsdags var i alla fall Pernilla här och ID kontrollerade/chippade fölungarna så nu skall jag skicka in alla papper för registrera dom så att de får sina pass. Känns skönt att få det gjort i fall att man får någon fölunge såld. Gottfrid skall inte säljas utan sparas för att senare visas fram, om han utvecklas åt rätt håll... men de andra båda killarna kan vara till salu åt rätt hem.

Jag har inte bara latat mig utan jag har faktiskt hunnit med att högtryckstvätta och skura stallet... blev faktiskt ganska stor skillnad... rent och fint blev det!

"Svägerskan" har köpt ny kameria... och vad passade inte bättre än att prova den i en hästhage... jag får nog skicka ut henne fler gånger!

Fia ~ Foto: Carola Hedblom

Hårfagra Lovvan ~ Foto: Carola Hedblom

Nästa helg är det utställning i Nossebro... jag har anmält Fia och Lovvan... kan ju bli spännade att se hur rena jag kan få dem. Lovvans svans blir nog en utmaning då hon har ovanan att alltid kissa på den... äckligt värre! Sen håller jag tummarna för att Lovvan tagit sig och inte börjar brunsta om nästa vecka... hade varit roligt med en liten fölis nästa sommar!

Mia är tingad muntligt... nu väntar jag bara på att handpenningen skall komma in så att hon är tingad på riktigt. Jag har fått några andra bytesförslag på några av mina andra sektion C... och något skambud från någon som vill köpa billigt. Folk är bra roliga! Shettlänningarna är INTE till salu... utan endast någon eller några av mina sektion C för er som undrar.

Rhamant & Gibson ~ Foto: Carola Hedblom

Ha en bra dag alla goa vänner och dagboksläsare...