Nyheter

Utställning i Nossebro...

2012-08-12

Igår var vi i Nossebro på Shetland Västs utställning... den första för oss för i år. Alltid lika rolig tillställning... många att prata med och alla är lika trevliga och hjälpsamma.

Med oss i transporten hade vi skäckflickorna "Lovvan" och "Fia". Först ut var Fia... hon är så otroligt lättsam att ha med sig och skötte sig strålande under hela dagen. Det var många som kom fram och tyckte hon var fin och lite annorlunda med sin gråa man. Jag har inte tänkt så mycket på det... jag älskar ju henne precis som hon är!

I Fias klass var det 3 stycken och hon placerades tvåa med fina 39 poäng... hon skötte sig strålande även under själva visningen... så jag kan inte vara annat än nöjd med Fia såhär i utställningsdebuten och med den fina kritiken som hon fick. Fina Fia!

Fia ~ Foto: Emil Yngvesson

Efter Fias klass så ställde vi in dem i transporten... Lovvans klass gick inte förrens senare på eftermiddagen. Det såg för roligt ut för en stund senare stod Lovvan och sov i transporten med huvudet vilandes i höseglet... ifall hon blev hungrig i sömnen!

I Lovvans klass blev vi 7 stycken efter några strykningar. Det var många fina ston i klassen så jag blev överlycklig när Lovvan placerades som tvåa med fina 40 poäng och guld. Hon har verkligen utvecklats och växt i sig... jag tycker hon är skitsnygg... inte partisk alls!

Lovvan ~ Foto: Emil Yngvesson

Sen träffade vi på Diezel, Lovvans kille för i år och hon var inte det minsta intresserad av honom så nu hoppas vi på att det finns en liten fölis i magen. Diezel blev senare på dagen Reserv- BIS, stort grattis Pernilla! Känns extra bra att vi valde just den hingsten till Lovvan... han är verkligen supersnygg!

Våra fina flickor ~ Foto: Emil Yngvesson

Stort grattis till alla er andra som är nöjda mer era hästar efter utställningen... vi är supernöjda med våra och nästa utställning för oss blir i Vartofta i slutet på september. Vi åker bara på två utställningar i år... lite färre än vad vi brukar åka på men det känns som om alla fölungar tagit musten ur mig lite. Väldans roligt men mycket jobb med att grundhantera alla fölungar... för jag vill ha sociala fölungar som är hanterbara! Sen har det varit en skitsommar vädermässigt så welshfölen med mammor har sovit inne nattetid i stort sätt hela sommaren. Så det har nog bidragit en del att man känner sig lite sliten eftersom man inte varit ledig från "mockandet" och in/ut släpp som man normalt sett är under sommaren.

Ha en bra dag alla goa vänner och dagboksläsare...