Nyheter

Utställning i Nossebro...

2017-08-06

Igår var vi på Shetland Västs årliga utställning i Nossebro, alltid ordning och reda på deras utställningar och trevligt folk att prata med. Med oss hade vi ettårsstona Kassandra och Katrina.

Deras klass gick direkt efter lunch och det var skönt att slippa gå upp så tidigt och dra iväg på morgonen. Vi var tre i klassen efter en strykning och Kassandra visades först.

Kassandra är en fröjd att visa, alltid så positiv och framåt på vad vi skall göra, dock tycker hon att det här med att stå stilla en lång stund är tråkigt. Hon vann senare klassen med fina 98887 - 40 poäng idag. Jag tyckte att vi fick till rörelserna i traven riktigt bra men igår blev det en sjua på den så vi får träna mera.

Kassandra

Katrina visades direkt efter Kassandra och även hon gjorde en strålande jobb, denna gång skrittade/travade hon villigt åt båda hållen och visade sig riktigt bra. Hon fick 38 poäng för dagen fördelat på 88787, även hon sjua på traven så det blir till att träna mera.

Katrina

Vi är supernöjda med flickorna och det märks att de blir mer vana för varje gång vi är ute och så är de supersmidiga att både lasta och ha med i transporten... nog så viktigt när man skall ut och åka att de är lugna och trygga med att åka transport. Båda två har ju varit på utställning som föl och jag tror att det har påverkan att de åkt med sin trygga mamma första gången och har en positiv upplevning av transsportåkning.

Nöjda ägare och "småflickor"

Nästa gång vi skall ut och åka är om två veckor då det är Jublieumsutställning i Grevagården.

Ha det gott