Nyheter

Hästbyte...

2012-03-18

Ja, här händer det grejor...

När jag satte ut annons på Brenin hade jag både ångest, magknip och hjärtklappning... inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att det skulle bli sådant gensvar. Så tack till alla er som visade intresse på ett eller annat sätt men nu är han såld!

Brenin kommer att få ett toppenhem, med mycket aktivering och sysselsättning. Han kommer att bli inriden och förhoppningsvis även inkörd... det kommer att passa honom perfekt. Men först skall kulorna bort! Så det blir bara 2 avkommor efter Brenin om allt går vägen med fölningarna... de kommer säkerligen bli "heliga" för mig. Det värsta är att det är ganska många av hästarna som är "heliga" och inte kan säljas... inte så bra om man skall driva ett stuteri!!!

Så istället för Brenin kommer det att flytta hit ett sektion C sto, Cadfach Rahmant... från samma stuteri i Wales som vår Mia. Dessutom är hon dräktig med den välmeriterade cobhingsten Fjordglimts Sir Thomson. Så istället för 3 föl i sommar kommer vi att få 4 föl... som tur är så skall hon föla under semestern då vi är hemma. Det är meningen att hon efter att hon är "fölfri" skall bli min skogsmullehäst. Jag har saknat att ha något att rida på som är lugn och stadig för en som inte vill att det skall var så mycket fart och fläckt längre.

Egentligen så skulle vi dra ner lite på hästantalet men så var vi och tittade på henne och jag fastnade för hennes snälla ögon och sitt lugna sätt... och runda mage!

Med de andra hästarna är det bara bra, de fäller som tusan.

 

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare...