Nyheter

Geisha...

2013-11-03

Förra gången jag skrev här så hade vi haft så himla fint väder ett tag... nu har vi mest haft regn hela dagarna. Och regnar det inte hela dagen så regnar det en stund innan jag skall ta in hästarna så de är blöta och jag inte kan borsta på dem... skitväder. Men igår hade jag tur och kunde ta några kort på hästarna när det inte regnade... kunde till och med borsta av dem på kvällen.

Förra söndagen var vi och hämtade hem Geisha som vi skall låna, otroligt snäll och social tjej och förhoppningsvis dräktig med Dorus v.d. Belschuur... hon är ju inte ultraljudad. De första dagarna så gick hon mest undan i hagen när de andra stona kom fram, men nu har hon börjat visa sitt rätta jag och kan "flytta" på de andra om hon tycker de är "i vägen" för henne. Men jag ser ju att alla hästar delar höhög med varandra så de verkar komma överrens om maten i alla fall och det är ju ett gott tecken. 

Geisha

Det händer inte så mycket på stuteriet just nu, Birka flyttade förrförra helgen och skall vara sällskapsponny åt en större ponny i ett mindre stall, så hon har fått ett toppenhem.  

Bodil och Gotte, nog syns det att Bodil är dräktig alltid...

Pandora

Det är inte bara i hästhagen det kan gå undan...

här kommer Alice som snott husses toffel


Igår var det utställning i Slottsskogen
och jag såg att en avkomma till Sören, Gordon af Jäboruder hade fått fina 39 poäng och att Kyllemos Jarina som vi ägde en gång i tiden hade fått guld... stort grattis till er!

Kyllemos Jarina guldbelönad i Nossebro när vi ägde henne...

 

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare...