Nyheter

Sören...

2014-07-27

Idag har Sören flyttat till sitt nya hem, han skall bli barnponny åt en syskonskara på fyra så han kommer nog få fullt upp... han tycker ju om att stå i centrum. Han kommer även att bli valack till hösten när flugorna försvunnit. Vi önskar de nya ägarna stort lycka till med er nya lilla juvel. 

Vi har tagit ur Sören ur aveln på egen begäran innan vi sålde honom, känns inte som ett säkert kort när han är lågfertil och kanske kan (i bästa fall) leverera 20-30% per betäckningssäsong om han levererar alls... vem vill ha en sådan hingst som man inte kan lita på och framförallt kan man ju inte ta emot ston utifrån med ett sådant osäkert kort. Vi har ju en plan med vår avel, vi avlar inte för skojs skull, utan vill ju att det skall bli resultat... det är därför vi betäcker stona!

Nästa gång OM vi köper en ny avelshingst blir det från ett annat stuteri som har en mer seriös affärspolicy och framföralllt är mån om sina kunder. Vi ljuger väl inte om vi säger att vi känner oss besvikna och lurade på vårt förra köp.

Ha det gott alla mina vänner och dagboksläsare, nästa vecka blir det ultraljud