Nyheter

Semester... yeah...

2011-07-11

Första semesterdagen... vovven tyckte att det räckte att sova till 05.00.. så det var bara till att gå upp. Nu har jag ju lyxen att kunna vila middag om dagarna, om jag måste gå upp tidigt varje dag på grund av en morgonpigg hund. Över 10 är och fortfarande lika morgonpigg! Men nu minsann när jag är vaken och pigg, vem tror ni då ligger bredvid och snarkar? Hooligan!!!

Stona visar inget intresse för Brenin så jag hoppas att de tagit sig. Jag har tränat med Billan och här hemma kan hon ställa upp klockrent och stå stilla en bra stund... något som hon har svårt för när vi är ute på utställningar. Hon rör sig även lätt och ledigt i både skritt och trav så vi får hoppas att hon inte spänner sig när vi skall ut nästa gång så hennes gångarter blir som en "trasig symaskin".

Jag tror vi lyckats få bort lite av Bodils magomfång... vill ju inte att hon blir för fet om hon skall visas i Nossebro. Med Fia och Lovvan är det bara bra... de har det lugnt och gott.

Brenin har bränt sin näsa lite trots solhelosanen... så nu har han vanlig solskyddsfaktor som är för barn på sin mule. Så nu är han jättefin igen om mulen... och luktar nivea. Han är ju inte så smart utan står gärna i solen och vilar om dagarna istället för att gå bort till skuggan. Nästa helg är det rallytävling på "våran väg" så då får väl Brenin lite annat att titta på... än att stå och sukta efter stona.

Imorgon kommer hovslagarn och fixar till fötterna på hästarna.

Idag blir det väl fortsatt målning på programmet... jag kunde ju inte gå sysslolös så jag satte igång och målade staketet runt huset.

 

Ha det gott alla semesterfirare...