Nyheter

Snödroppar...

2012-03-04

Minusgrader på natten och 10 grader varmt och sol om dagarna... snödropparna har kommit fram i trädgården. Ett säkert vårtecken!

Hästarna stå på rad och solar i hagen även de njuter av värmen. De fäller i massor nu, ser ut som ett täcke på stallgolvet när jag borstat dem om kvällarna. Till och med Bodil som alltid är jätte sen i sin fällning fäller nu... fördelarna med att vara dräktig kan jag tro.

Nedräkningen har börjat inför fölningarna... jag har redan lagt in om 2 veckors "mammaledighet" på jobbet, vad jag längtar.

Jag har lagt ut Brenin till salu på hemsidan! Jag har efter mycket velande beslutat att vi skall försöka hitta ett nytt hem till honom efter betäckningssäsongen... eventuellt tidigare om intresse finns. Jag har inte tiden eller kunskapen att rida in och utbilda honom vidare i sin utveckling. Han är alldeles för bra för att bara gå och skrota i hagen hemma hos oss. Han behöver utbildas för att så småningom få visa framfötterna på hoppbanorna. Vi har inga krav på att han måste gå kvar som hingst tycker man att det är lättare att ha en valack så är det helt okej för oss. Viktigast för oss är att han utbildas och aktiveras.

Brenin våren 2011

Sommaren 2011

Sommaren 2011

Så vet ni någon som söker en lovande hopptalang med framåtanda så får ni gärna be dem titta in på Brenin. Han är en riktig goding!

Igår var jag ute och tränade Fia för första gången utan mamma. Hon är en riktig rallyunge.. det var full fart. Vi får helt klart träna mera gånger... måste ju finnas mer gångarter än skritt och galopp, eller?

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare...