Nyheter

Fällningstider...

2012-01-29

Det ligger fortfarande kvar snö och är några minusgrader ute... nästan samtliga hästar har satt igång att fälla. Värst är lilla Fia... jag ser ut som en hårboll efter att ha borstat på henne om kvällarna. Hon är så duktig och står så fint uppbunden på stallgången när jag grejar med henne... och lyfter snällt på alla fötter så jag kan kratsa dem. En riktig liten "gull-Fia"!

Fia brukar även skrämma slag på mig varje morgon med att "spela död". De andra hästarna vaknar och reser sig upp på morgonen när jag kommer ut och väcker dem... men inte Fia inte... hon ligger kvar raklång så jag får hjärtat i halsgropen varje gång. Hon är en riktig "lay-back" tjej som tycker om att ligga kvar i halmen och dra sig... sömntuta!

Jag såg i welsharnas webstambok att Billan hade fått sitt kvalitétsboksnummer KWC 65... jag måste erkänna att jag inte brukar gå in där så ofta och titta eftersom den än så länge inte är komplett... t.ex. så är mina stons stammar är inte inlagda än. Men vi som har shetland är väl lite bortskämda med vår fina webstambok som har kommit betydligt längre i sin utveckling.

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare...