Nyheter

Träning...

2011-09-03

Nu har vi kommit in i höstmånaden och det känns i luften, kallare och mörkare på morgonen. Målningen av huset är i sin slutfas... äntligen! Tidigare i veckan målade jag längst upp på kortsidan i nocken och för att komma upp dit på byggställningen, eftersom stegen inte räckte till var jag tvungen att klättra ut genom fönstret på övervåningen. Där fick jag kravla mig upp en halvmeter till "3:e våningen" på ställningen... jag måste bara poängtera att jag som är höjdrädd numera klättrar som en apa på stegen... men att kravla ut genom fönstret var i värsta laget så jag hoppas att färgen sitter i MÅNGA år. Inte för att jag kommer vara smidigare om 10 år men jag kanske har glömt hur högt det var! Nästa vecka skall de nya fönsterna och dörrarna in sen hoppas jag att det bara är lite småfix kvar innan "vintervilan". Sen är det bara på insidan det skall fixas, men då har jag leasat min snälla mamma! Nu hoppas jag på en lite varmare vinter i huset med tilläggsisolerat, nytt tak och nya fönster och dörrar i hela huset efter allt slit jag lagt ner i sommar. Men jag har säkerligen nya projekt tills nästa sommar... det där med att BARA vara still och ta det lugnt en sommar har jag svårt för!!!!

Nästa helg är det 3-års test med Brenin... hoppas att han sköter sig och inte blir för hingstig. Såg att de varit snälla och gett oss startnummer 1, då har förhoppningvis ingen varit inne och "lagt några högar" på löshoppningsbanan som skall luktas på!!! Han kan i och för sig hoppa fast han springer med huvudet i backen och luktar... men det är ju alltid en fördel om han har fokus enbart på hoppningen. Han har i alla fall skött sig på träningen de sista veckorna så vi hoppas på att han har en bra dag nästa söndag oxå.

Sen är det bara Vartofta utställningen kvar innan vintervilan på utställningsfronten. Såg i och för sig att SWF skulle ha en utställning i november men jag misstänker att både "Billan" och "Mia" kommer vara väl runda om magen och inte i utställningsskick vid den tidpunkten. De har egentligen redan nu gått på "mammaledighet" och tar det lugnt. Hinner jag var tanken att jag skulle påbörja inridningen på "Billan". Brenin behöver jag lämna bort för inridning då jag känner att han behöver mer träning än vad jag kan erbjuda. Det ultimata hade ju varit om jag kunde hitta en liten ryttare som ville träna och tävla honom.. så är det någon som vill samarbeta så har jag en hopptalang som vill aktiveras.

Vi har fått en del förfrågningar på "Fia", men hon är inte till salu för tillfället. Men är man intresserad så kan vi eventuellt släppa hennes fina mamma Love Song när "Fia" är avvand... så kan man göra en egen "Fia".

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare och ett Stort Lycka Till... till alla er som visar hingst på premieringen i helgen...