Nyheter

Avsked och mycket gnäggande...

2013-03-24

Igår så åkte Gibson till sitt nya hem... jag har redan fått rapporter om att det går bra och att han trivs med sin nya kompis. Det värmer i hjärtat, det känns alltid lite att sälja häst... man vill ju att de skall få det bra... och det vet jag att Gibson kommer att få... så stort lycka till med honom nu!

Nu när Gibson åkte tänkte jag att det var dags även för de andra att avvänjas helt. Gottfrid är ju nästan 10 månader och Fia nästan 2 år. Lovvan är så snäll så hon har låtit Fia tutta lite fast hon är så pass gammal... men nu får det vara slut på det. Varken Fia eller Gotte bryr sig nämnvärt mycket om att de går utan sina mammor. Men Bodil, Lovvan och stackars Rhamant som undrar var Gibson tog vägen "håller låda" ute idag... det gnäggas ljudligt just nu. Det går väl över på någon dag hoppas jag... att de rör på sig mer än vanligt  skadar ju inget då de är lite väl runda om magen allihopa.

Nu har alla hästarna kommit in i värsta fällningsperioden och jag har mycket "pälsvård" om kvällarna... känns faktiskt skönt att man fått ner hästantalet lite... nu väntar vi på att de skall bli lite varmare så även Rhamant kan flytta till sitt nya hem. Då är vi nere på 5 hästar!

Om det är någon som tycker vår nya "font" på hemsidan är snygg så gör vår dotter sådana till en billig penning... det är bara att maila bilder och säga hur man vill ha den!

 

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare..