Nyheter

Årets första utställning...

2020-07-18

Idag har vi varit på årets första utställning, det var Shetland Väst som anordnade den i Tranemo... som vanligt alltid lika trevligt trots att det var annat upplägg pga coronan. Vi hade med oss Kassandra och hennes lilla Ottilia. Den lilla fröken har inte varit helt samarbetsvillig när vi har tränat här hemma, hon är ju lik sin mor... väldigt självständig. Men hon skötte sig riktigt strålande och belönades med Guld. Poängraden var 88798- 40 poäng och det känns ju lovande... vi tycker själva att hon ser riktigt bra ut men man blir ju lätt hemmablind. Hon var själv i sin klass så det fanns inga andra stoföl att jämföra med.

Ottilia

Sen var det Kassandras klass ganska snart efter, hon är ju van att visas och skötte sig exemplariskt. Det var två ston till i hennes klass, Kassandra gick sist men de belönades alla med Guld så det var hög klass på stona. Hon fick samma poängrad som sin dotter.

Kassandra och Ottilia

Nästa utställning är Brålanda och dit har vi anmält Lovely och Nancy. Vi får se om Nancy följer med... hon är inne i en växtfas just nu samtidigt som det är bra träning att de får komma ut och miljötränas. Vi får väl se... Lovely däremot ser riktigt fin ut... just nu!