Nyheter

Sålda...

2012-11-17

I onsdags påbörjade Mia sin resa till sin nya ägare Sofia uppe i Flarken... enligt rapporter från nya ägaren så klarade hon resan bra. Mia skall nu starta sitt "nya liv" som blivande kör/ridponny och kommer säkerligen bli väldans omhuldad av sin nya ägare. Kanske det kommer något föl i framtiden oxå... så Gina får något syskon. Då är det lätt att sälja häst när man hittar sådana här bra köpare. Stort LYCKA TILL med Mia!

Mia sommaren 2011

Senare på eftermiddagen i onsdags kom det en spekulant till Gabriel som fastnade för honom så han såldes samma kväll... snacka om flyt! Gabriel skall bli rid/hopponny så småningom och förhoppningsvis visas på 3-års test. Vilken tur jag haft som hittat två så pass bra köpare till mina juveler. Han kommer att flytta 80 mil uppåt landet i början på december... stort LYCKA TILL, Katarina med lille Gabriel... du kommer få en snygg liten hoppkanon! Han har nu börjat sova i egen box nattetid... först så ställde jag han i boxen bredvid sin mamma... men då ville han bara över till hennes box. Så då bytte jag box med Fia... så nu står han mittemot sin mamma och mellan Gina och Lovvan och det tyckte han tydligen var okej för nu står han lugnt och äter i sin box... Hooliganen!!!!

Gabriel sommaren 2012

Det känns lite vemodigt att sälja welsharna... men hittar man bra köpare så känns det lite lättare när jag ändå har tagit beslutet med att avsluta aveln med dem. Det blir nog svårast att sälja Billan... det var med henne som hela welshkarusellen började. Imorgon kommer det en spekulant på henne... kanske vi har tur att hitta ännu en bra köpare! Det finns även intresse för de andra så nu märks det att det börjar röra sig på marknaden.

Mia, Gina, Billan och Gabriel 31 augusti 2012

Ha en bra dag alla goa vänner och dagboksläsare...